Kdo smo

Smo ponudniki surovin za sladoled in slaščičarstvo. Tukaj smo, da vam ponudimo kvalitetne surovine iz katerih nastanejo vrhunske slaščice, ki vas očarajo tako z izgledom kot z okusom.  Smo v koraku s časom in sledimo novim smernicam in trendom. V našem naboru imamo izdelke z naravnimi sestavinami, brez laktoze, brez glutena, izdelke za pripravo veganskih in LCHF sladoledov in sladic.

Kot uradni zastopnik italijanskega podjetja Fabbri1905 na slovenskem trgu, nudimo širok spekter visoko kvalitetnih sestavin za sladoled, sladice in koktejle. Ponosni smo, da vam lahko po konkurenčnih cenah ponudimo artikle svetovno znanega proizvajalca, ki slovi po dolgoletni tradiciji, znanju in lastnem razvoju ter proizvodnji vrhunskih sladolednih in slaščičarskih izdelkov. Ker želimo ponuditi vse potrebno na področju slaščičarstva, imamo poleg artiklov blagovne znamke Fabbri1905, v ponudbi tudi številne izdelke drugih priznanih blagovnih znamk, med drugim Gruppo Mancinelli, ki je specialist na področju slaščičarskih surovin (čokolade, kreme, polnila). Prav tako ponujamo 100 % sadne pireje, kornete, izdelke iz krhkega in listnatega testa, embalažo za sladoled in torte, prelive, dekoracije.

Lahko rečemo, da je naše vodilo kakovostnejša uporaba vrhunskih surovin, ki gre z roko v roki z dolgoletnim pridobivanjem znanja na tem področju.

Z veseljem vam vso našo ponudbo še pobližje predstavimo.